Kategoriler: Kısa Kısa

Türkiye’de En Çok Tercih Edilen Prefabrik Ev Modelleri Nelerdir?

Son yılların favorisi haline gelen ve yeni nesil konut sistemleri arasında ilgiyle takip edilen prefabrik evler, düşük maliyetli ve kullanışlı olması nedeniyle geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Her geçen gün popülerliğini daha da artıran bu tarz modüler evler, hem dünya genelinde hem de Türkiye’de sıklıkla tercih edilir.
Her ihtiyaca yanıt veren ve kişiselleştirilebilir olması nedeniyle beklentileri karşılama konusunda başarılı olan prefabrik evler, genel olarak kırsal alanlarda ya da sahil kasabalarında boy gösterir. Türkiye’de en çok tercih edilen prefabrik ev modelleri ise oldukça merak edilen konular arasında yer alır. Buraya tıklayıp en çok tercih edilen prefabrik evlere göz atabilirsiniz.

  • Bahçeli Prefabrik Evlerde Trend Fikirler

Herkes kendi evine sahip olmak ister. Özellikle doğayla iç içe olmayı ve bahçe keyfi yapmayı sevenler, bahçeli prefabrik evlere yönelir. Türkiye de bahçe içerisinde temiz havanın tadına varmak isteyenler, kullanışlı ve modern görünüme sahip verandaları tercih eder.
Dilerseniz basit ve klasik tasarıma yönelebilir, doğayla bir bütün olmak adına ahşap dış cephe kaplamasına yönelebilirsiniz. Bu tarz evler, kullanışlı ve keyifli bir yaşam alanı sunar. Bununla birlikte bahçem olsun ama daha Amerikan tarzı bir evde yaşayayım diyorsanız da açık mavi tonları tercih edebilir, beyaz panjur detayıyla da evinizi süsleyebilirsiniz.

Garaj, teras gibi detayların yer aldığı modeller de Türkiye’de çok sevilir. Kullanım kolaylığı sunan bu tarz modeller, tek katlı ya da dubleks olarak karşınıza çıkar. Makro Prefabrik, zevkinize hitap eden seçenekleri size sunar ve kolaylıkla seçim yapmanız için uygun zemini hazırlar. Firmanın kaliteli ve size özel çözümlerini öğrenmek için uzman ekipleri ile görüşebilirsiniz.

  • Bungalov Tarzı Minik Prefabrik Evlerle Minimal Yaşam Keyfi

Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen tasarımlar arasında bungalov tarzı minik prefabrik evler de gelir. Minimal yaşam tarzını benimseyen ya da dönemsel olarak kullanım gerçekleştirmek isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer alan prefabrik bungalov evler, malzemesine ve donanımına göre farklılık gösterir. Bununla birlikte özellikle ahşap kaplama olan tasarımlar büyük ilgi görür.

Minimal olduğu için pratik kullanım imkânı sunan asma katlardan yararlanabilir, tekerlek detayıyla evinizi aracınızla dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Böylece karavan benzeri keyifli bir yaşam alanına sahip olabilir, hayal ettiğiniz şekilde yaşayabilirsiniz.

7/24 Makro Prefabrik firmasının web sitesini ziyaret edebilir, mevcut prefabrik evlerin detayları hakkında net bilgi edinebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan elde edebileceğiniz bu yeni nesil konutlarla yaşam kalitenizi artırabilirsiniz. Tıklayıp hemen detaylı inceleyiniz.

Alper Kopar

İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi mezunu. İstanbul bölgesi, yurt içi ve yurt dışında çeşitli projelere imza atmış bulunmaktadır. Yaptığı işler arasında konut, alışveriş merkezi, otel projelerinin mimari projeleri ve iç mimari projeleri bulunmakta ve proje üretmeye devam etmektedir.

Yazar:
Alper Kopar

Yakın Zamanda Gönderilenler

SÜRDÜRÜLEBİLİR KAYNAKLI EKOLOJİK BİR PARK

Sürdürülebilirlik kavramı kentlerin gelişmesindeki önemli yapılardan biridir. Teknolojinin geldiği boyuttaki ileri seviyenin olumlu yönlerinin yanı…

1 hafta Önce

Dijitalleşen Hayatlarda Mimarinin Yeri

Dijitalleşmek hem şehirleri hem de şehirlerin mimarisini oldukça radikal çizgilerle dönüştürüyor. Belirli bir noktaya kadar…

3 hafta Önce

Aydınlatmalarda Sıcaklık Birimi Kelvin Nedir?

Aydınlatmalarda sıcaklık birimi Kelvin olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu aydınlatma olunca, renk sıcaklığı burada ışık…

1 ay Önce

Tematik Ve Renkli Bir Liman Bahçesi

Peyzaj mimarlığında tasarım, alanın yapısal özellikleri ve diğer elemanlarla ilişik düzenin kurulmasıyla başarıya ulaşır. Her…

2 ay Önce

Tarihi Müze Ve Peyzaj Tasarımı

Tarihsel alanlar, günümüz Peyzaj yapısallığı ile zenginleştirilmiş kültürel miras alanlarının yansımasıdır. Geçmişten beri var olan…

5 ay Önce

Türkiye’nin İlk Mimarlık Gazetesi Açıldı

Yüksek Mimar Murat Erçelebi tarafından Cumhuriyetimizin 100.yılında kurulan mimarigazete.com.tr yayın hayatına başladı. Sektörde öne çıkan…

5 ay Önce

Eviniz ve ofis dekorasyonlarınız için iç mimarlık şirketi.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezler kullanıyoruz. mimarimedya.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.