Kategoriler: Haber

BAS-IP İnterkom İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Teknolojinin her geçen gelişen hızına ayak uydurabilmek için BAS-IP İnterkom ile tanışabilirsiniz. BAS-IP sayesinde sadece evinize gelen misafirleri görmekle kalmaz, aynı zamanda hayatınızı da büyük ölçüde kolaylaştırmış olursunuz. BAS-IP İnterkom sayesinde internetin olduğu her erde, verilerinizi kontrol edebilir, evinizi ve yaşamınızı daha akıllı, daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

BAS-IP interkomun hem inşaat firmaları hem montajcılar için hem de kiracılar ve kullanıcılar için çok önemli işlevleri ve avantajları bulunmaktadır.

Her projeye özel arayüzler

Birçok interkom uygulaması sadece, konutların dış kapısına konularak, zile basan kişiyi gösterir ve kapıyı açmanıza olanak tanır. Genellikle standart bir ara yüz kullanılarak, hemen her daireye aynı uygulama gerçekleştirilir. İnterkom sisteminde ileri teknoloji yazılım ve çözüm önerileri sunan BAS-IP ise, istediğiniz takdirde konut projeleri için çok özel çalışmalar yaparak, benzersiz ara yüzler geliştirir. Projenin özel ve benzersiz olduğuna katkı sunar.

OEM mobil uygulama kolaylığı

Kendi mobil uygulamasını yapmak isteyen, ancak bunun için yeterli bütçeye sahip olmayan şirketler de, BAS-IP interkom sayesinde çok cüzi bütçeler ile en uygun teknolojilere sahip olabilirler. BAS-IP tarafından geliştirilen uygulamayı, kendi şirketiniz için özelleştirebilirsiniz. Böylece her zaman yeni özelliklere sahip olmak için sistem güncellemesi ile ilgilenmek zorunda kalmazsınız. BAS-IP, sizin yerinize zaten bunu gerçekleştirecektir.

Kiracılar ve komşular ile iletişim halinde olun

Bir görüntülü kapı zilinden daha ötesi olarak adlandırılacak olan BAS-IP interkom ile hem kiracılar ile yönetim hem de komşular bir birleri ile rahatlıkla görüşme sağlayabilir. BAS-IP mobil uygulaması üzerinden kapıcıya ya da yöneticiye mesajlar gönderebilirsiniz. Bu mesajların kaybolma riski yoktur. Tüm yazışmalar arşivde saklı tutulur. Bir uyuşmazlık yaşandığı zaman, istenirse bu yazışmalara bakılabilir.

BAS-IP interkomun bir diğer güzel yanı da, bu alana reklam alabilirsiniz. Zil panelleri bekleme modunda iken ya da önünde hareket algıladığı zaman reklam görüntüsünü harekete geçirir. Böylece istediğiniz firmadan ya da kendi şirketinizden buraya reklam kullanabilirsiniz.

Akıllı telefonunuz anahtarınız olsun

Konutlara ya da ofislere girebilmek için mutlaka anahtar ya da kapı kartı olması gerekir. Bu yüzden birçok insanda en az iki tane olmak üzere, bazen onlarca anahtar ya da kapı kartı taşımak durumunda kalıyor. Anahtarlar ya da kartlar kaybolduğu zaman, kapıları açtırmak için yine birçok uğraş vermeniz ya da çilingir tarzı yerlerden yardım almanız gerekiyor. BAS-IP, kullanıcılarını anahtar ve kapı kartı taşıma derdinden kurtarıyor. BAS-IP’ın bulunduğu kapıları elinizde bulunan akıllı telefonlar ile rahatlıkla açabilirsiniz. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama ile kapıyı anahtar olmadan açma imkânı elde edersiniz. Böylece anahtar taşıma ve kaybetme derdinden kurtulmuş olursunuz.

İOS ve Android yazılım sistemlerine BAS-IP uygulamasını yükleyerek, siz evde olmasanız dahi, telefonunuz üzerinden evinize gelen misafirleri görebilirsiniz. Evde olmadığınız zamanlarda misafirlerinizin sizi evinizde beklemesini isterseniz, uygulama üzerinden kapıyı açabilir, misafirlerinizi evinize alabilirsiniz.

Asansör kontrolü ile yanlış kata gitmeye son

Asansör kullanımında düğmelere yanlış basılması sonucu istediğiniz kişinin konutu yerine başka bir konutun kapısına gitme riskiniz bulunuyor. BAS-IP tanımlayıcısı bulunan konutlarda ve apartmanlarda, ev sahibi giriş kapısını açtığı zaman, asansör açılır ve gelen misafir direk istediği kata çıkarır. Buradaki entegrasyon sayesinde, gelen misafirin başka kata ya da başka bir daireye gitme imkanı yoktur.

Güvenlik kameralarını bulunduğunuz yerden izleyin

Site içerisinde bulunan kiracılar ya da ev sahipleri, sitenin güvenlik kameralarını isterlerse BAS-IP monitöründe ya da mobil uygulama üzerinde izleyebilirler. Site içerisindeki oyun alanlarını, otoparkı ve diğer bölgeleri gösteren güvenlik kameralarını rahatlıkla bulunduğunuz yerden izleyebilir, işlerin yolunda olup olduğunu kontrol edebilirsiniz.

BAS-IP sayesinde, sitede bulunan araçların da plaka tanımasını yapabilme imkanına sahip olursunuz. Plaka tanıma sistemi sayesinde, araç ile site girişine geldiğiniz zaman, bariyer otomatik olarak açılacak ve giriş çıkışı izin verecektir. Bu işlem için ayrıca bir uzaktan kumanda kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

Alper Kopar

İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi mezunu. İstanbul bölgesi, yurt içi ve yurt dışında çeşitli projelere imza atmış bulunmaktadır. Yaptığı işler arasında konut, alışveriş merkezi, otel projelerinin mimari projeleri ve iç mimari projeleri bulunmakta ve proje üretmeye devam etmektedir.

Yazar:
Alper Kopar
Etiketler: adsbas-ipinterkom

Yakın Zamanda Gönderilenler

SÜRDÜRÜLEBİLİR KAYNAKLI EKOLOJİK BİR PARK

Sürdürülebilirlik kavramı kentlerin gelişmesindeki önemli yapılardan biridir. Teknolojinin geldiği boyuttaki ileri seviyenin olumlu yönlerinin yanı…

4 gün Önce

Dijitalleşen Hayatlarda Mimarinin Yeri

Dijitalleşmek hem şehirleri hem de şehirlerin mimarisini oldukça radikal çizgilerle dönüştürüyor. Belirli bir noktaya kadar…

3 hafta Önce

Aydınlatmalarda Sıcaklık Birimi Kelvin Nedir?

Aydınlatmalarda sıcaklık birimi Kelvin olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu aydınlatma olunca, renk sıcaklığı burada ışık…

1 ay Önce

Tematik Ve Renkli Bir Liman Bahçesi

Peyzaj mimarlığında tasarım, alanın yapısal özellikleri ve diğer elemanlarla ilişik düzenin kurulmasıyla başarıya ulaşır. Her…

2 ay Önce

Tarihi Müze Ve Peyzaj Tasarımı

Tarihsel alanlar, günümüz Peyzaj yapısallığı ile zenginleştirilmiş kültürel miras alanlarının yansımasıdır. Geçmişten beri var olan…

5 ay Önce

Türkiye’nin İlk Mimarlık Gazetesi Açıldı

Yüksek Mimar Murat Erçelebi tarafından Cumhuriyetimizin 100.yılında kurulan mimarigazete.com.tr yayın hayatına başladı. Sektörde öne çıkan…

5 ay Önce

Eviniz ve ofis dekorasyonlarınız için iç mimarlık şirketi.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezler kullanıyoruz. mimarimedya.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.